Din kundvagn är tom
Avancerad sökning

Mobiltelefoni för företag

Chatta med oss
Mobiltelefoni för företag

Phonera Mobiltelefoni för företag

Vi har mobilabonnemang och företagstelefoner som passar alla företagare, oavsett om du ringer lite eller mycket. Som kund hos Phonera får du flexibilitet och trygghet, och våra prisvärda mobilabonnemang ger dig full koll på dina kostnader - givetvis med möjlighet till surf i mobilen!

Beställ

 

 Phonera XSPhonera SPhonera MPhonera LPhonera XL
Månadsavgift 49 kr 149 kr 299 kr 499 kr 749 kr
Öppningsavgift 65 öre 99 öre 0 kr* 0 kr* 0 kr*
Minutavgift 65 öre 0 kr 0 kr* 0 kr* 0 kr*
SMS 65 öre 65 öre 0 kr* 0 kr* 0 kr*
MMS 1,65 kr 1,65 kr 0 kr* 0 kr* 0 kr*
Surf1 5 kr/MB 0,5 GB ingår 1 GB ingår 5 GB ingår 10 GB ingår
Hastighet2 7 Mbit/s 7 Mbit/s 7 Mbit/s 7 Mbit/s 7 Mbit/s
Fritt belopp/mån - - 1000 kr 2000 kr 3500 kr
Möjlighet att uppgradera hastighet, 60Mbit/s JA JA JA JA JA
  Beställ Beställ Beställ Beställ Beställ

Beställ en av tjänsterna »


*Samtal, SMS och MMS ingår för ett värde enligt "Fritt belopp". Kostnader räknas av enligt Phonera XS-prislista. I priset ingår inte betalsamtal, videosamtal eller samtal till och från utlandet. I priset ingår inte heller betal-SMS, SMS till eller från utlandet eller SMS från datorer/internet etc. 1) Efter att inkluderad surfmängd förbrukats stryps hastigheten till 30-50 Kbit/s och övertrasserad datatrafik debiteras med 60 öre/MB. 2)Du kan uppgradera hastigheten för endast 49 kr/mån. Då kan du surfa med hastigheter upp till 60Mbit/s.

Stort utbud av mobiltelefoner

Mobiltelefoni till rätt pris med 4G

För dig som ringer mycket eller vill ha full koll på dina kostnader erbjuder vi fyra olika mobilabonnemang med fria samtal och fri surf i fyra nivåer. Utöver dessa finns light-abonnemanget Phonera XS för dig som inte ringer eller surfar i mobilen i lika stor omfattning.

Stort utbud av mobiltelefoner

Mobilnät och täckning

På Phonera vet vi att just täckningen är en viktig del vid val av operatör och mobilabonnemang. Vi opererar i Telias mobila nät för bästa täckning, vilket är en väsentlig faktor vid val av mobiloperatör. Vi erbjuder snabb och stabil telefoni med god yttäckning.

Det satsas ständigt på utbyggnader i hela landet av mobilnätet just för att kunna garantera bästa täckning oavsett var du befinner dig. Det ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna arbeta och vara tillgänglig och uppkopplad när och där du vill.

Du vet väl att du surfar extra fort med 4G i mobiltelefonen? Välj en mobiltelefon till ditt abonnemang som är utvecklad för och anpassad till snabbare surf med 4G. Har du redan ett abonnemang hos oss, kan du givetvis ändå uppgradera din mobiltelefon. Kontakta oss idag för ett bra erbjudande och hjälp att välja mobiltelefon.

Stort utbud av mobiltelefoner


Stort utbud av smartphones och andra 4G-mobiltelefoner

Oavsett vilken mobiltelefon du vill ha så kan vi hjälpa dig. Vi har ett brett utbud av de senaste mobiltelefonerna på marknaden till ett förmånligt pris för företagare. Samtliga mobiltelefoner går att kombinera med något av våra fem mobilabonnemang till ett extra förmånligt paketpris. Här kan du se vilka mobiltelefoner vi har i lager samt beställa direkt i webbshopen. Vår webbshop med mobiltelefoner är laddad med mobiltelefoner som är redo för 4G och snabbare surf - är du? Ta en titt bland vårt utbud av mobiltelefoner och hitta din favorit.

Beställ

Mobiltelefoni som passar ditt företag bäst

Mobiltelefoni som passar ditt företag bäst

Välj företags-abonnemang för mobiltelefoni baserat på dina och kollegornas ringmönster. När det är dags att välja mobilabonnemang för företaget bör du ställa dig själv följande frågor: Hur ser företagets samtalsmönster ut? Skickar du många SMS? Ska mobiltelefonen användas till mer än att ringa? Har företaget behov av datatrafik och surf i mobilen? Phonera har mobiltelefoni anpassad för dig som ringer lite, för dig som ringer mycket, för dig som surfar med mobilen, för dig som ringer långa telefonsamtal med mera. Med Phoneras breda utbud av tjänster för mobiltelefoni kan du vara säker på att vi har ett mobilabonnemang som passar ditt företag.