Avancerad sökning

Blogg / Nyheter

Nyheter | 2015-06-04 10.27

Ny Affärsområdeschef med fokus på nya Phonera Växel

I samband med lanseringen av Phonera Växel har Phonera tillsatt Reine Johansson som ny Affärsområdeschef med ansvar för försäljning av växeltjänster och fiberaccesser till SME-marknaden.

Vi berättar om Reine Johansson och vårt fokus på företagsväxlar och bredbands-accesser.

Läs mer
Nyheter Produkter och tjänster | 2015-06-02 12.20

Phonera lanserar egen molnbaserad företagsväxel

Phonera har tillsammans med Com Hem utvecklat en egen molnbaserad telefonväxel för små och medelstora företag. Nya Phonera Växel har funktioner som mobila anknytningar, talsvar, personlig videokonferens, webbmöten för mobil eller surfplatta och applikationen Office Control som gör det enkelt för alla medarbetare att sköta telefonväxeln.

Läs mer om hur Phonera Växel gör arbetslivet enklare på ditt företag!

Läs mer
Nyheter | 2015-04-13 15.06

Maximera iPhone 6 för ditt företag – här är apparna!

Ofta får vi höra att mobiltelefoner sänker produktiviteten och distraherar oss från de viktiga arbetsuppgifter vi har framför oss. Att det är lättare att surfa mellan Twitter och Instagram än att vara produktiv är kanske inte svårt att förstå, men varför inte göra din telefon till ett verktyg för att synkronisera nytta och nöje, samt hjälpa dig i ditt företagande?

Vi har hittat fem appar som kan underlätta varje entreprenörs liv!

Läs mer
Nyheter | 2014-10-31 16.21

Phonera årets vinnare i SKI:s undersökning av kundnöjdhet inom fast telefoni


Vi har gjort det igen!

I veckan offentliggjordes att Phonera ännu en gång har utnämnts av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) till operatören med de nöjdaste företagskunderna inom fast telefoni.
Läs mer
Nyheter | 2014-10-07 14.35

Phonera växer och flyttar till nytt kontor

Propellergatan 1


Nu växer Phonera så det knakar! Vi passar därför på att flytta till nya, fräscha lokaler i västra hamnen. Det här är början på ett nytt, ännu större äventyr.

Läs mer
Nyheter | 2014-09-10 08.20

Apples event imponerade trots få överraskningar

Man behöver knappast vara tekniknörd för att ha koll på vad som händer i Apples värld . De är duktiga på att hypa sina event och det senaste som hölls igår kväll svensk tid är inget undantag. Vi tar en titt på iPhone 6 och iPhone 6 Plus, samt Apple Pay och Apple Watch.

Läs mer
Nyheter | 2014-07-21 16.38

Få koll på företagets affärer med Google Analytics i mobilen

Google Analytics App

Få tips om hur du kan ha koll på ditt företags business även under sommaren med Google Analytics appen i mobilen. Vår expert inom SEO och digitala strategier Linus Larsson från TopVisible berättar mer

Läs mer
Nyheter Produkter och tjänster | 2014-07-17 15.02

Phonera ny tjänsteleverantör i GothNet

Phonera har via Com Hem tecknat ramavtal med Gothnet (Göteborg Stadsnät) vilket innebär att vi kommer erbjuda företag anslutna till Göteborg Stadsnät möjlighet att ansluta sig till Phoneras bredbandstjänster. 

Läs mer
Nyheter | 2014-07-01 09.00

Ring billigare i utlandet med nya roamingpriser

Nu blir det billigare att ringa när du befinner dig i utlandet. I enlighet med förordningen om internationell roaming sänks roamingpriserna. Vi förklarar närmare vad det innebär för dig som mobilkund hos Phonera.

Läs mer
Nyheter | 2014-05-26 08.14

Phonera levererar bredband i samarbete med Malmö Stadsnät


Phonera levererar bredband, i form av så kallade fiber-accesser, i nytt samarbete med Malmö Stadsnät. Genom samarbetet skapar Phonera en ännu starkare närvaro och bättre täckning i Malmö gällande bredbandstjänster.

Läs mer

11-20 av 40 inlägg

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4