Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter Produkter och tjänster | 2013-09-11 13.45

Så var det gjort - Apple lanserar nya iPhone 5s och 5c

Två nya iPhones presenterades på Apples event igår. iPhone 5S och lågprismodellen 5C. iPhone 5S har ett 64-bitars A7-chip, en helt ny 8-megapixels iSight-kamera med True Tone-blixt och den nya Touch ID-sensorn för fingeravtryck. iPhone 5S kommer att finnas i guld, silver och rymdgrå.

Dessutom fick vi dessutom en titt på iOS 7, den största iOS-uppdateringen sedan den första modellen av iPhone, iOS 7. iOS 7 har utvecklats för att utnyttja A7-chippets 64-bitarsarkitektur, den nya iSight-kameran och fingeravtryckssensorn Touch ID. iOS 7 har ett nytt gränssnitt i helt ny design och innehåller en mängd nya funktioner.

Utöver nya 5S lanserar Apple också iPhone 5C, en lågprismodell med siktet inställt på den enorma kinesiska marknaden som idag helt domineras av Android. Iphone 5C byggs i en stålram som kläs med plast och den kommer att finnas i grönt, gult, blått, rött och vitt. Modellen innehåller en A5 processor med en 8 megapixel-kamera.

På Phonera ser vi med spänning fram emot december då Apple beräknar att telefonerna ska finnas på den skandinaviska marknaden!

Läs fler blogginlägg