Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2016-12-09 17.00

Årets medarbetare är Personlig, Pålitlig och På

Årets medarbetare 2016 är korad!

I slutet på varje år gör sig känslan av spänning och förväntan lite extra märkbar hos oss på Phonera. Inte enbart för att jul och nyår står för dörren, utan snarare för att Årets Medarbetare koras i sedvanlig ordning.

En trend för året som gått i företags personal- och HR-relaterade frågor är just betydelsen för trivsel på jobb. Employee Branding har fått en ännu större betydelse; att må bra och ha kul på sin arbetsplats är idag nästan lika viktigt som siffrorna på lönebeskedet i slutet på varje månad.

Därför tycker vi det är extra roligt att får presentera årets vinnare Robin Lindholm, som med sina fina nomineringar är just en sådan medarbetare som står för glädje och skapar trivsel på företaget. Som utbildningsansvarig och en av de första medarbetarna du lär känna som nyanställd på Phonera, lotsar Robin dig genom en djungel av information och baskunskap. Utöver en hjälpsam hand och ett gott hjärta, har Robin inte långt från skrattet, en god vits och bjuder gärna på sig själv. Det är en medarbetare som alla företag behöver – som visar omtanke och har nära till skrattet, som lätt smittar av sig!

Årets Medarbetare röstas fram av samtliga anställda på bolaget varje år, en tradition som har levt i bolaget sedan 2005. Med varje röst lämnas en motivering till varför man tycker att just den personen man röstar på är värd att vinna. Flest röster vinner. Nytt för i år är Julmingel som arrangeras i samband med att resultatet presenteras.

Läs fler blogginlägg