Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2013-08-07 10.21

Back in business!

Ny dag, ny vecka, ja, en helt ny säsong som ligger framför oss. Personligen älskar jag verkligen känslan av att starta upp på nytt. Att ha ett blankt papper framför mig och klura på ”var börjar jag nu?”. En ny säsong innebär extra energi att ta tag i saker. Rutiner som ses över, projekt som får en ny skjuts, medarbetare som får nya uppgifter och nya fräscha ögon som ser över organisation och tillvägagångssätt. Jag har för vana att alltid starta nya säsonger med att utgå från företagets vision och värderingar, och sen ställa frågan – jobbar vi på bästa sätt för att nå fram till detta? Vad kan vi ytterligare göra för att hela vår organisation och verksamhet ska präglas av detta? Med de ögonen ser jag sedan över mina områden och gör lite småförändringar här och där. Tre frågor som jag brukar ställa mig är: • Vad ska vi fortsätta att göra? • Vad ska vi börja göra? • Vad ska vi sluta att göra? Jag önskar dig all lycka till inför den nya säsongen. Använd din extra energi för att få bästa möjliga start och skapa förutsättningar för en produktiv och spännande höst!
Läs fler blogginlägg