Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2011-05-30 09.17

Har du ett bra nummer?

En stor del av företags kommunikation med kunder sker via telefon, mestadels via fast telefon men också allt mer via mobiltelefon. Men hur lätt är det för en kund att komma ihåg ett mobilnummer? Kunden skall komma ihåg 10 siffror som i de flesta fall är utan logisk följd. Kanske ringer kunden dig en gång i veckan, en gång i månaden eller liknande vilket gör att numret inte används tillräckligt ofta för att det ska fastna i minnet.

Risken med ett telefonnummer som kunderna har svårt att komma ihåg är att när de efterfrågar den tjänst du erbjuder istället söker på google. Sannolikheten att just ditt företag kommer först i den sökningen är ganska liten. Detta gör att risken att din konkurrent istället får jobbet därför är ganska stor.

Hur kan då vi på Phonera hjälpa dig med detta? Jo, genom att vi erbjuder prisvärda guldnummer. För en mindre summa kan du då få ett nummer som är enkelt att komma ihåg. T.ex. varför inte ha nummer 0720-67 00 00, eller om du säljer t.ex. mattor, 0720 – MATTOR (vilket blir 0720-628867).

Är du intresserad? Kontakta våra säljare på 040-622 10 00 som mer än gärna hjälper dig.

Läs fler blogginlägg