Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2015-02-11 08.51

Smarta bredbandstjänster från phonera

Hur surfar du och ditt företag?

Vi har kommit långt sedan det första uppringda modemet kom till Sverige. Idag har vi förmånen att välja bland flertalet bredbandstjänster för att kunna surfa på ett sätt som passar vår livsstil. Inte minst när det gäller surf och användning av internet i arbetet. Företag kan idag anpassa sin bredbandstjänst efter det arbetssätt man föredrar. Phonera har ett brett utbud av bredbandstjänster, och vi hjälper alla företag, stora som små, med rätt bredbandslösning.

Du vet väl att Phonera erbjuder flera olika bredbandstjänster för företag? Dels bredband via telejacket i form av ADSL, men även SHDSL för en säkrare och stabilare hastighet upp och ner. Vi är även stolta över att kunna erbjuda flera typer av fiberaccesser som ger dig möjlighet att komma upp i riktigt höga hastigheter när du surfar, till förmånliga priser. Har du kontoret i Göteborg eller Malmö kan vi dessutom erbjuda prisvärd bredbandsaccess för företag via Gothnet och Malmö Stadsnät.

Tycker du det är svårt att välja bredbandstjänst, eller vill få mer information om vilken bredbandsaccess som skulle passa dig och ditt företag är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Läs fler blogginlägg