Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2015-04-13 15.06

Maximera iPhone 6 för ditt företag – här är apparna!

Ofta får vi höra att mobiltelefoner sänker produktiviteten och distraherar oss från de viktiga arbetsuppgifter vi har framför oss. Att det är lättare att surfa mellan Twitter och Instagram än att vara produktiv är kanske inte svårt att förstå, men varför inte göra din iPhone till ett verktyg för att synkronisera nytta och nöje, samt hjälpa dig i ditt företagande? Med en smart mobiltelefon, tex Apples iPhone 6 kan ni bli effektivare, mobilare och ja.. smartare!

Vi har hittat fem iPhone-appar som kan underlätta varje entreprenörs liv!

Maximera iPhone 6 för ditt företag

TimeLogger
Planera projekttid­ och kostnad
Gratis

TimeLogger hjälper dig att se huruvida de projekt du åtagit dig är lönsamma eller inte. Här kan du se hur lång tid du lägger ner på respektive projekt, även beräkna hur lång tid ett projekt borde ta. Är du en företagare som huvudsakligen arbetar i projektform så kan vi klart säga att denna appen kommer underlätta i dina sysslor!

Dropbox
Molntjänst för dina viktigaste dokument
Gratis

Synkronisera din presentation med dina kollegor, ladda upp inspelningen från mötet och säkerhetsspara din budgetplan – allt med Dropbox. Perfekt för dig som arbetar mycket digitalt och med olika enheter. Eftersom Dropbox är en molntjänst så kan du logga in via appen eller vilken webbläsare på vilken enhet som helst för att få tillgång till både viktigt och oviktigt, en riktig livräddare!

Car Care
Resekostnader för bilen
Gratis

Med Car Care så kan du sammanställa hur mycket du egentligen spenderar på att köra till och från jobbet, vad är milkostnaden, vad kostade verkstadsbesöket, etcetera. Perfekt för dig som märkt att bilen tar mer pengar än vad den ger värde till och från jobbet. Även passande om du kör tjänstebil.

 

Spend Budgeting
Översikt på pengar in­ och ut
7 kr

Bli ett ekonomiskt geni med denna prisvärda app – skapa en eller flera budgets, flytta pengar emellan dem och helt plötsligt har du en visuell översikt på dina inkomster och utgifter. En bra funktion enligt oss är möjligheten att tidskontrollera utgifter så att man lättast kan planlägga sin månad. En annan bra grej är att den fungerar offline.

 

Mindmeister
Skapa dina egna mindmaps
49 kr

Har du en idé för ett nytt projekt eller behöver du alltid vara ett steg före? Mindmeister hjälper dig att sätta dina tankar i bild medan du själv kan lägga till, ta bort och korrigera efter behov för att sedan maila iväg din mindmap.


Oavsett vilken mobiltelefon du väljer kan du hitta appar och tillbehör som gör er effektiva. Vill ni veta mer om vilka abonnemang och tillbehör som passar just er? Lämna era uppgifter, så hör vi av oss!

Läs fler blogginlägg