Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2015-06-04 10.27

Ny Affärsområdeschef med fokus på nya Phonera Växel

I samband med lanseringen av Phonera Växel har Phonera tillsatt Reine Johansson som ny Affärsområdeschef med ansvar för försäljning av växeltjänster och fiberaccesser till SME-marknaden*.

Reine Johansson kommer senast från en tjänst som VD för Babyproffsen AB och har en gedigen bakgrund inom försäljning, bland annat från Viasat/MTG samt Mobiloperatören 3 där han ansvarade för att bygga upp en Retailorganisation med 1300 återförsäljare. Den erfarenheten tar han med sig till Phonera där fokuset blir att utveckla återförsäljarorganisationen samt implementera försäljningen av Phoneras nya molnbaserade företagsväxel.

”Det är med stor glädje jag nu åtar mig en ny långsiktig utmaning och för mig ett nytt kapitel i arbetslivet tillsammans med Phonera. Bolaget står inför en extremt spännande resa och är just ett sådant snabbfotat bolag som jag attraheras av. Jag ser fram emot att utveckla den återförsäljarstruktur som krävs för att nå maximal framgång för Phonera”, säger Reine Johansson.

”Genom rekryteringen av Reine tar vi nästa steg i vår expansion mot SME-marknaden* med fokus på våra egna accesser och växeltjänster. Vi är riktigt glada att få med honom i teamet!”, säger Tobias Lennér, tillförordnad VD för Phonera.

*SME är ett begrepp inom branschen som syftar till små- och medelstora företag, från 10 anställda och uppåt.


Om Phonera Phonera Företag AB erbjuder svenska företag moderna och prisvärda kommunikationstjänster och produkter inom telefoni, bredband och växellösningar. Phonera grundades år 2000 och är en del av Com Hem-koncernen som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Mer information finns på www.phonera.se

Läs fler blogginlägg