Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2016-02-22 10.12

Ny HR-chef för Phonera

Idag välkomnar vi Phoneras nya HR-chef, Maria Lövgren. Maria har arbetat som HR Business Partner på Trygg Hansa/Codan i 8 år. Som HR-chef kommer Maria även att ingå i Phoneras ledningsgrupp.

”För att skapa Sveriges nöjdaste företagskunder är det mycket viktigt att hitta rätt medarbetare och kontinuerligt utveckla personalen. Därför är HR en nyckelfunktion och jag är glad att få hälsa Maria Lövgren välkommen till Phonera för att leda och utveckla vårt HR-arbete", säger Tobias Lennér, VD Phonera.

”Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta som HR-chef på Phonera och lära känna organisationen närmare. Jag tror på ett HR som arbetar affärsorienterat och min ambition är att de aktiviteter som sker inom HR ska ha en tydlig koppling till Phoneras mål och strategier. Parallellt med dessa aktiviteter är det också viktigt att skapa en arbetsplats där människor inte bara vill vara, utan också växa. Det ska vara roligt att komma till jobbet!", säger Maria Lövgren.

Läs hela nyheten på vår pressida på Mynewsdesk.


Om Phonera Phonera Företag AB erbjuder svenska företag moderna och prisvärda kommunikationstjänster och produkter inom telefoni, bredband och växellösningar. Phonera grundades år 2000 och är en del av Com Hem-koncernen som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Mer information finns på www.phonera.se

Läs fler blogginlägg