Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2014-05-26 08.14

Phonera levererar bredband i samarbete med Malmö Stadsnät

 


Phonera erbjuder bredband till företag anslutna till Malmö Stadsnät


Genom samarbetet med Malmö Stadsnät skapar Phonera en ännu starkare närvaro och bättre täckning i Malmö gällande bredbandstjänster. Och precis som tidigare med tydligt fokus på leverans till företag och organisationer.

 

Samarbetet med Malmö Stadsnät gäller så kallade fiber-accesser. Phonera har via Com Hem tecknat ramavtal med Malmö Stadsnät vilket innebär att Phonera kommer erbjuda företag anslutna till Malmö Stadsnät möjlighet att avropa Phoneras bredbandstjänster. Leverans är möjligt redan nu.

- Jag ser mycket positivt på att Phonera avser att använda oss som leverantör av fiber. Malmö stad jobbar intensivt mot regionens mål om att 95 % av alla företag och hushåll senast 2020 ska ha tillgång till bredband om 100 Mbit/s. Där ser jag att Phonera med sin starka produktportfölj mot företagssegmentet kan hjälpa oss att nå det målet. Det säger Daniel Einarsson, Chef Bredbandsenheten Malmö stad.

- Tack vare vår ägare Com Hem får Phonera nu möjligheten att erbjuda Malmös företagare högkvalitativa bredbandslösningar via Malmö Stadsnät. Det är bra för Malmös företag att få in en operatör som endast fokuserar mot företagsmarknaden och som har en stark produktportfölj med telefoni- och bredbandstjänster. Det säger Lars Bondebjer, Produkt- och Marknadschef på Phonera.

Malmö är en viktig hemmamarknad för Phonera. Och att kunna erbjuda Malmös företagare trygga bredbandstjänster i kombination med moderna telefoni- samt växellösningar är en utveckling som underlättar den vardagliga kommunikationen för regionens verksamheter.

Läs mer om våra bredbandstjänster och fiber-accesser eller

Intresserad av en offert? Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp dig!

Läs fler blogginlägg