Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2014-10-07 14.35

Phonera växer och flyttar till nytt kontor


Nu har Phoneras huvudkontor flyttat till större och modernare lokaler i stadsdelen Västra Hamnen i Malmö. Phonera är sedan april en del av Com Hem och driver Com Hems B2B-affär.
 

Phonera, Propellergatan 1


-      Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och våra lokaler på Södergatan var för små för den framtida utveckling vi ser. Com Hems B2B-segment är under utveckling och detta är bara början. Vi har som målsättning att växa och bli en stor spelare på företagsmarknaden i Sverige, säger Robert Öjfelth, VD Phonera.

När det är dags att flytta, oavsett privat eller med företaget, vet vi alla att det gärna blir lite smått kaotiskt. Det blir lätt något högre ljudnivå och lite rörigare än vanligt. För att inte tala om alla flyttlådor överallt! Vi är otroligt glada att våra kunder varit så förstående och medarbetarna hjälpsamma sista veckan på "gamla stället". Det är receptet för en lyckad flytt!

Tack vare vår eminenta IT-avdelning var allt inkopplat i form av telefoner, bredband och växel, redo att användas måndag morgon i våra nya fina lokaler - nästan som om ingenting hade hänt, åtminstone inte vad gäller telekommunikation. Så behöver du tips om just den typen av tjänster vid flytt, så är det givetvis oss du ska kontakta. Och nog är vi lite stolta över vårt nya snygga kontor! Vi njuter av havsutsikt och friska fläktar som sveper in över oss.

 

Från och med nu är den nya adressen:

Phonera Företag AB
Propellergatan 1
211 15 Malmö

Läs fler blogginlägg