Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter Produkter och tjänster | 2015-06-02 12.20

Phonera lanserar egen molnbaserad företagsväxel

Phonera har tillsammans med Com Hem utvecklat en egen molnbaserad telefonväxel för små och medelstora företag. Nya Phonera Växel har funktioner som mobila anknytningar, talsvar, personlig videokonferens, webbmöten för mobil eller surfplatta och applikationen Office Control som gör det enkelt för alla medarbetare att sköta telefonväxeln.

Phonera Växel

Phonera Växel förenklar växelhanteringen och med Office Control kan beställningar, mobilporteringar och inställningar hanteras direkt i den unika applikationen utan kontakt med Kundservice.

”Vi har haft användarupplevelse och driftsäkerhet i fokus när vi utvecklat Phonera Växel och Office Control och anpassat lösningarna till de behov som små och medelstora företag har. Även mindre företag kräver effektiva växellösningar och det kan de nu få”, säger Tobias Lennér, tillförordnad VD för Phonera.

”Det är drygt ett år sedan Com Hem förvärvade Phonera. Lanseringen av Phonera Växel är en milstolpe och ett naturligt steg i Com Hems satsning på företagsmarknaden”, avslutar Lennér. Phonera Växel baseras på Broadworks, en av världens ledande plattformar för telefonväxlar.

Säljstart för tjänsten sker under juni månad 2015.Läs fler blogginlägg