Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2015-08-14 12.57

Phonera Växel vinnare i test av mobilväxlar

Phonera Växel är molnbaserad med nya funktioner som webbmöten för mobil eller surfplatta och applikationen Office Control som gör att det enkelt går att sköta telefonväxeln för alla på företaget.

Phonera Växel är Bäst i Test

Phonera Växel förenklar hanteringen av systemet för den som är telefoniansvarig på företaget och gör att upp till 80 % av alla ärenden, som exempelvis beställningar, mobilporteringar och inställningar hanteras direkt i den unika applikationen Office Control utan kontakt med kundtjänst.

”Vi är stolta och glada över utmärkelsen. Phonera skall vara den operatör som skapar den bästa kundupplevelsen för svenska företag. Att vår nya växel genom sin enkelhet och användarvänlighet har utsetts till bäst i test visar att vi är på rätt väg”, säger Tobias Lennér, tillförordnad VD för Phonera.

”Vi såg tidigt fördelarna med att kunna kombinera Com Hems stordriftsfördelar och Phoneras erfarenhet av företagsmarknaden. För att lyckas på marknaden måste man både erbjuda de senaste tjänsterna och ha en effektiv leveransprocess. Då känns det extra roligt att ha vunnit detta test utan att man har beaktat våra tjänster för personliga webbmöten som ingår i växeln”, säger Johan Hägglund, projektledare för lanseringen av Phonera Växel.

Läs mer om testet och resultatet på tidningen Mobils webbsida.

Det går givetvis också att få mer detaljerad information om Phonera Växel här på vår hemsida:
Jag vill veta mer om Phonera Växel!

Läs fler blogginlägg