Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2012-12-11 09.47

Den som ger ska också få möjlighet att vinna

Phonera sponsrar Barnmissionen och deras arbete med barnbyn Hills Of Grace i Manilla samt finansierar ett av husen i byn. I huset kommer tio gatubarn att få ett hem, en trygg, omsorgsfull uppväxtmiljö och ett ordnat liv med sjukvård och skolgång. Vi ser detta som ett långsiktigt ansvarstagande och kommer under lång tid framöver att engagera oss i barnens välmående och fortlevnad. Att driva barnhemmet fortlöpande och trygga framtiden för barnhemsbarnen kostar ca 1 000 kr per barn och månad. En förhållandevis liten kostnad för att rädda barnen från Manillas brutala gator.

Nu har du chansen att hjälpa barnen på Filippinerna och samtidigt har du möjligheten att vinna tre Sony Xperia P och en iPhone 4S! Målet med tävlingen är givetvis att få in så mycket pengar som möjligt till barnhemsbarnen och vi hoppas på att vi ska få in minst 20 000 kr så att vi kan bistå ytterligare två behövande barn.


Du tävlar genom följande steg:

1.    SMS:a
PHONERA20 till 729 80 för att ge 20 kr,
PHONERA100 till 729 80 för att ge 100 kr,
PHONERA200 till 729 80 för att ge 200 kr

2.    Gilla Phonera på facebook på www.facebook.com/phonera och klicka på tävlingsbilden för att komma till tävlingen. Fyll i tävlingsformuläret och motivera varför just du ska vinna. Skicka sedan formuläret.

Läs fler blogginlägg