Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2015-09-09 11.31

Vad händer på Apples Event ikväll?

Apples event 2015 går av stapeln idag den 9 september kl 19.00 (svensk tid). Återigen är det dags för Apple att presentera sina nyheter för det här året. Det är många rykten som bubblar och framför allt handlar de om en lansering av en ny Apple iPhone.

Så här säger Phoneras produktspecialist Marco Olsson om förväntningarna inför Apples event:

”Det verkar inte bli någon helt ny mobilmodell av iPhone, utan uppgraderade versioner av iPhone 6 och iPhone 6 Plus, precis som tidigare S-versioner av iPhone 4 och 5. De nya versionerna förväntas ha 2GB RAM och en bättre kamera med 12 megapixlar och 4K videoinspelning. Dessutom ryktas det om att mobilerna utrustas med Force Touch, en funktion som redan finns i Apple Watch. Force Touch skiljer på lätt och hårt tryck och möjliggör alltså fler sätt att snabbt komma åt genvägar till olika funktioner.

Det var längesedan Apple TV kom ut på marknaden och nu verkar det vara en nysatsning på gång. Apple har arbetat på en ny version länge och den har genomgått nya iterationer. Nya features som tippas: Ny touchbaserad fjärrkontroll, universell sökning med Siri-integration, App Store och spel (spel verkar vara en stor uppdatering med funktionalitet för att koppla in tredje parts spelkontroller).

Fortsättningsvis ryktas det om en iPad Pro med 12-13” skärm och eventuellt en stylus för grafiska applikationer, nya remmar till Apple Watch och kanske några extra features för iOS9 som inte redan är släppta.”

Sammanfattningsvis finns det en hel del att se fram emot och vi inväntar kvällens Apple Event med spänning! Du kan följa live sändningen ikväll via Apples hemsida. Och glöm inte att komma tillbaka imorgon och läsa mer om vår sammanfattning av eventet.


Om Phonera Phonera Företag AB erbjuder svenska företag moderna och prisvärda kommunikationstjänster och produkter inom telefoni, bredband och växellösningar. Phonera grundades år 2000 och är en del av Com Hem-koncernen som är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Mer information finns på www.phonera.se

Läs fler blogginlägg