Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2011-03-16 08.44

Vad kostar tid?

Vi på Phonera erbjuder många olika produkter. Bland dessa finns t.ex. vår virtuella växellösning, IP-Centrex. För många företag, speciellt små firmor med kanske bara 1-5 anställda, kan det kännas som ett stort projekt att skaffa en växel. Dessutom funderar många på om en växel verkligen behövs.

Vad man bör fundera på är istället – vad kostar tid?

En växel är nämligen en möjlighet att spara tid, både för dig och för dina kunder. Att bli avbruten mitt i en arbetsuppgift av en ringande telefon tar inte bara sekunderna för att svara i anspråk, dessutom tappar man bort sig och det tar tid att återuppta arbetet med samma fokus. Med en växellösning kommer dina kunder, genom ett par knapptryckningar, direkt fram till rätt medarbetare och inga andra medarbetare behöver koppla vidare samtal, bli avbrutna i sina uppgifter eller behöver lämna information om när kollegan är tillbaka.

Förutom tidsbesparing så ger en växel också en ökad servicenivå. Kunderna får direkt feedback och en upplevelse av att de har fått hjälp. För många räcker vetskapen om att de har lämnat ett röstmeddelande till rätt person för att de inte ska ringa vidare till en konkurrent.

Det är inte ovanligt att mindre företag drar sig för att skaffa en växellösning för att man tror att en det kräver mycket underhåll. Men med Phoneras IP-Centrex krävs inget underhåll från din sida. Istället för en stor fysisk växel på ditt kontor finns nämligen växeln hos oss. Allt tillgängligt och driftsäkert dygnet runt. Vill du ändra något kommer du åt växeln via ett enkelt webbgränssnitt, var du än är!

Vill du spara ytterligare tid så kan våra duktiga säljare och tekniker, till en låg kostnad, hjälpa dig att komma igång. 

Allt du behöver göra är att ringa oss så skräddarsyr vi en lösning som är perfekt anpassad för ditt företag och ser till att du snabbt och enkelt kommer igång och kan lägga tid på något mer värdeskapande än att koppla samtal fram och tillbaka.

Läs fler blogginlägg