Avancerad sökning
Tillbaka
Produkter och tjänster | 2014-06-05 14.25

Idag är det Världsmiljödagen

Världsmiljödagen den 5 juni 2014

Eftersom det är Världsmiljödagen idag vill vi på Phonera slå ett slag för vår tjänst RixMötet Telefonkonferens.

Genom att använda tjänsten kan du och ditt företag tillsammans med Phonera vara med och bidra till smart miljötänk och ett bättre klimat. Hur då?

RixMötet Telefonkonferens ger er möjligheten att hålla möte över telefon oavsett var ni befinner er och även om alla mötesdeltagare är på olika platser. Det betyder mindre resor och därav mindre miljöpåverkan. Dessutom sparar ditt företag pengar på att dra in på resekostnader. Det kallar vi smart mötesmiljö!

 Phonera har flera olika typer av telekonferenser, beroende på hur ofta ni har telemöte och hur många ni är som deltar i mötet. Har ni inte möte så ofta är vår Engångskonferens perfekt. Ni kan vara upp till 25 deltagare och betalar för antalet deltagare. Vi har även de smarta abonnemangen RixMötet Premium och Plus för er som håller möten ofta – vår mest kostnadseffektiva lösning!

Här ser du samtliga RixMötet telefonkonferenser Phonera erbjuder >>

 

Om Världsmiljödagen
Världsmiljödagen infördes av FN efter miljövårdskonferensen som hölls i Stockholm 1972. Det är en temadag som anordnas av UNEP (United Nations Environment Programme), ett organ med initiativet att samordna världens miljöarbete, med extra fokus på just denna dagen. Världsmiljödagen firas den 5 juni varje år. Syftet är att lyfta miljöproblem och inspirera människor och företag att aktivt arbeta för en bättre miljö – tillsammans!

 

Läs fler blogginlägg