Avancerad sökning
Tillbaka
Nyheter | 2015-11-12 10.54

Malmö FF tecknar växelavtal med Phonera

Malmö FF tecknar växelavtal med Phonera

Fotbollsklubben Malmö FF har efter en upphandling tecknat avtal med Phonera avseende den mobila kommunikationslösningen Phonera Växel.

Phonera Växel lanserades i juni 2015 och är molnbaserad med funktioner som mobila anknytningar, kösystem, talsvar, videokonferens och appen Office Control som gör det enkelt att administrera växeln direkt i en surfplatta. Växeln är utvecklad av Phonera och Com Hem tillsammans och är baserad på den världsledande växelplattformen Broadworks.

- Malmö FF är en betydelsefull kund för oss och vi vet att vi kommer att kunna möta deras behov av en mobil, flexibel och användarvänlig växellösning som är lätt att hantera för alla medarbetare i organisationen, säger Tobias Lennér, VD Phonera.

- Vi har tidigare haft fasta telefoner med en ganska låg flexibilitet och vill nu att vår nya växel skall anpassas mer efter våra krav och det är då naturligt med en mobil lösning. I jämförelse med andra leverantörer bedömer vi att de funktioner som erbjuds passar vår verksamhet samtidigt som priset för tjänsten är rimlig. Utöver det är vår tidigare relation till Phonera viktig då vi vet att företagets kundfokus och service är precis det vi efterfrågar, säger Niclas Carlnén, VD Malmö FF.

För ytterligare information och presskontakter, besök vårt pressrum.

Läs fler blogginlägg