Avancerad sökning

Bredbandslösningar som passar ditt företag. Vilket bredband passar ditt företag bäst?

 

Mobilt bredband

Vi erbjuder mobilt bredband för företag som behöver uppkoppling till internet, oavsett var de befinner sig. Vi erbjuder mobilt bredband med olika mängd data, för att bäst matcha ert behov. 

fr 199 kr/mån

Läs mer

Bredband ADSL

Anpassad bredbandslösning med fast uppkoppling via telejacket. Hög driftsäkerhet och modem med inbyggd router ingår. Vi erbjuder hastigheter upp til 24 Mbit/s med bredband ADSL.

fr 349 kr/mån

Läs mer

Bredband SHDSL

Snabb bredbandsuppkoppling med garanterad hastighet upp till 40 Mbit/s. Symmetrisk bandbredd och 99,8% tillgänglighet garanterar ett säkert bredband via SHDSL för företag.

Offereras

Läs mer

Bredband Fiber

Supersnabb och trygg internetaccess med fiber för ditt företag. Vi erbjuder hastigheter från 100 Mbit/s upp till 1000 Mbit/s, men givetvis ännu högre kapacitet vid förfrågan.

Offereras

Läs mer
 

Varför välja bredband från Phonera?

Bredbandslösningar anpassade till ditt företag

Hög kapacitet och tillgänglighet

Flera smarta tilläggstjänster

Konkurrenskraftiga priser

Bredband företag med Phonera

Bredband för företag som vill framåt - snabbt, säkert och prisvärt

Snabbt och säkert bredband är avgörande för ditt företag. Bredband är en av de viktigaste delarna för dagens företag och mest betydande för överföring av information. Med bredband från Phonera får du ett av marknadens mest moderna och pålitliga nätverk. Kombinationen av enkelhet, snabbhet och tillgänglighet gör att vi kan erbjuda prisvärda lösningar du kan lita på.