Din kundvagn är tom
Avancerad sökning

Fast bredband för företag

Vi har fast bredband för företag. Beställ ADSL bredband för företag

Beställ ADSL bredband och passa på att byta till IP-telefoniVärde1298kr

Just nu! Vi bjuder på ett trådlöst modem och en Siemens IP-telefon!

Bredband för företag som vill framåt. Snabbt säkert och prisvärt!

Bredband för företag som vill framåt. Snabbt säkert och prisvärt!

Snabbt och säkert bredband är avgörande för ditt företag. Med fast bredband för företag från Phonera får du ett av marknadens mest moderna och pålitliga nätverk. Kombinationen av enkelhet, snabbhet och tillgänglighet gör att vi kan erbjuda prisvärda lösningar du kan lita på.

Välj bredband som passar ditt företag oavsett storlek. Vi erbjuder ADSL, SHDSL och bredband via fiber.

ADSL

Bredband för det lite mindre företaget

Phoneras ADSL bredband ger ditt kontor en uppkoppling anpassad för den mindre firman. Till ett riktigt konkurrenskraftigt pris erbjuder vi hastigheter upp till 24 Mbit/s nedströms och 2.5 Mbit/s uppströms. Självklart ingår ett modem med inbyggd router, speciellt utvalt för tjänsten.


Beställ

SHDSL

Bredband för företag med egna servrar och interna nätverk

Har ditt företag egna servrar eller behöver komma åt interna nätverk utifrån, kan Phonera erbjuda SHDSL bredband. SHDSL är bredband med samma hastighet både upp och ner. Ert företag får en stabil och snabb tjänst för servrar eller större telefonbehov. Phoneras SHDSL bredband kan levereras med fast IP-adress och modem ingår.

Läs mer

Fiber

För företag med egna servrar och interna nätverk

Fiber access är bredbandslösningen för stora kontor med mycket trafik, stora mängder data eller med många samtidiga samtal till växeln. Med fiber från Phonera kan ni få en hastighet på upp till 1000 Mbit/s. Självklart levereras bredband via fiber även med fast IP-adress. För alla anslutningar kan vi erbjuda SLA i olika nivåer. Allt för att ge en stabil helhetslösning med hög service och tillgänglighet.

Läs mer
Bredband för alla företag

Bredband för alla företag

Det finns både fast och mobilt bredband och vilken typ som passar ditt företag bäst beror på hur ni arbetar samt företagets storlek. ADSL (fast bredband via koppartråd) är vanligast och fungerar via befintlig telefonlinje. Vid köp av Phonera ADSL bredband ingår ett modem med inbyggd router. Phonera erbjuder även fiber, vilket är den snabbaste och säkraste bredbandslösningen för större företag. Bredband via fiber garanterar samma hastighet upp som ner. Mobilt bredband passar företag som reser mycket eller inte har ett fast kontor. Det fungerar både för mobil, surfplatta och bärbar dator.