Din kundvagn är tom
Avancerad sökning
ADSL

ADSL för företag

Bredband via telejacket med hög driftsäkerhet

Phonera ADSL Bredband erbjuder uppkoppling med hög driftsäkerhet via telejacket. I abonnemanget ingår modem med inbyggd router. Kapaciteten för ADSL är upp till 24 Mbit/s nedströms och upp till 2,5 Mbit/s uppströms. Tack vare att befintligt telejack används för ADSL bredband är installationen enkel. Den fasta telefonen fungerar som vanligt även när du är uppkopplad.


Kontrollera möjlig hastighet >>

Hur snabbt bredband kan ditt företag få?

Varför välja Phonera ADSL Bredband?

Prisvärt

Låg månadskostnad för bredband

Säkert

Hög driftsäkerhet

Smidigt

Lätt att installera, anslut direkt i telejacket

Gratis modem

ADSL-modem med inbyggd router ingår

Kom igång snabbt med ADSL

Med Phoneras ADSL kommer ni snabbt igång med ert företagsbredband. Inkluderat i priset är ett modem med inbyggd trådlös router. När ni kopplar in modemet första gången behöver ni säkerställa att det är det första telejacket ni kopplar in i. Vanligen är det första telefonjacket placerat närmast entré- dörren i din fastighet. Om ni har en luftburen telefonledning kan det även finnas på ovanvåningen. Läs allt om installationsprocessen och modemet från Asus.

Hastigheter för ADSL

ADSL är en pålitlig nätverksuppkoppling med många fördelar, men din bredbandsuppkoppling begränsas av ett antal faktorer. Dessa är till exempel kvaliteten och ålder på koppartråden mellan ert kontor och telestationen, samt avståndet till telestationen. Den reella hastigheten på ert ADSL-bredband så stor som varje specifik uppkoppling klarar av att hantera. På Phonera gör vi vårt yttersta för att ADSL-bredbandet ska hålla så hög hastighet som möjligt, men kontakta oss i förväg om ni är osäkra. Ta del av alla villkor.

ADSL bredand - snabbt och prisvärt

ADSL för företag som vill framåt - snabbt och prisvärt

Snabbt och säkert ADSL är avgörande för ditt företag. Med vårt ADSL-bredband får du en av marknadens mest moderna och pålitliga internetuppkoppling. Bredband är en av de viktigaste delarna för dagens företag och mest betydande för överföring av information. Kombinationen av enkelhet, snabbhet och tillgänglighet gör att vi kan erbjuda prisvärda ADSL-lösningar du kan lita på.


Prislista för ADSL-bredband

I vår prislista kan ni enkelt se priset på våra tjänster. Vi erbjuder tre olika hastigheter med ADSL; 2 Mbit, 8 Mbit och 24 Mbit och vi hjälper dig att kontrollera vilken högsta hastighet som är möjlig på er adress.

Ladda ner vår prislista för Phonera ADSL

Prislista för ADSL