Avancerad sökning
Bredband via fiber

Bredband via fiber till företag

Bredband via fiber är en mycket snabb, symmetrisk internetaccess med garanterad bandbredd för dig med stora krav på kapacitet, säkerhet och pålitlighet. Med den mest pålitliga tekniken ger vi dig garanterat hög tillgänglighet. Olika typer av serviceavtal finns att tillgå.

 

Snabb och trygg internetaccess för företag

Vi erbjuder bredband via fiber endast till företagskunder och kan därför garantera bandbredd. Dessutom övervakar vi all vår utrustning själva. Det skapar trygghet med en högkvalitativ bredbandsuppkoppling till marknadens förmånligaste priser. Vi erbjuder Fiber i följande standardhastigheter:

- 100 Mbit/s
- 250 Mbit/s
- 500 Mbit/s
- 1000 Mbit/s


Givetvis levererar vi även ännu högre kapacitet vid förfrågan! Kontakta oss för information om hastighet och pris på din företagsadress.

Varför välja Phonera Fiber?

Garanterad bandbredd

Riskerar aldrig långsam uppkoppling på grund av hög belastning av andras trafik

Symmetrisk bandbredd

Data skickas och hämtas lika fort

Säkert

Hög driftsäkerhet med 99,9% tillgänglighet och högre SLA erbjuds

Tryggt

Övervakning dygnet runt och felanmälan vardagar 8-17

Företagsanpassat

Fasta publika IP-adresser och RJ45 ethernet-gränssnitt mot server

För stora företag med höga krav

Phonera Fiber är en högkvalitativ företagstjänst skapad för professionella verksamheter. Vi ger dig hög kvalitet och driftsäkerhet till ett mycket bra pris. Bredband via fiber är en symmetrisk tjänst, vilket betyder att du kan skicka data lika snabbt som du hämtar. Fiberaccesser ges med fast publik IP-adress och standardkapaciteten för fiberanslutningar är från 100 Mbit/s upp till 1000 Mbit/s.

Global internetaccess och VPN

Ett globalt nät gör att ditt företag kan växa smidigt. I takt med att behoven växer, är det enkelt att skala upp företagets accesser. Det garanterar en kostnadseffektiv och långsiktig satsning. Med fiber kan du skapa ditt eget moln, för avancerad intern och extern kommunikation. Med VPN undviker du att lägga omfattande resurser på drift och underhåll, och företaget kan enkelt samla all telefoni under en och samma växel.