Avancerad sökning

Phoneras integritetspolicy

Uppgifter som behandlas

Vi behandlar följande typ av information kring dig som besökare av vår webbsida: namn, kontaktuppgifter inklusive e-postadress, demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen, samt annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden.

Vad använder vi informationen till?

Vi använder den här typen av information för att bättre förstå dina behov och för att kunna ge dig ännu bättre service, men framförallt för att använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster. Det ger oss möjlighet att - med ditt godkännande - att skicka ut nyhetsbrev via e-post om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror du kan ha nytta av eller kan finna intressant. Vi kan också använda dina uppgifter för att kontakta dig vid eventuella marknadsundersökningar som vi själva utför. Vi lämnar aldrig ut kunduppgifter till tredje part.

Säkerhet

Vi ser till att all information vi får från dig behandlas med största möjliga säkerhetsåtgärder. För att förhindra obehörig åtkomst eller delning av information, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in via vår webbplats.

För mer information om vår policy kring användandet av cookies, läs Information om cookies.