Avancerad sökning

Kundreferenser

Här presenterar vi ett antal kundreferenser. Vi hoppas att våra befintliga kunder kan ge ert företag tips om hur ni kan utveckla era kommunikationslösningar.

"Vi har Phoneras IP-telefoni-tjänst. Väldigt behändigt! Behöver vi hjälp med att använda alla funktionerna tar vi hjälp av Phoneras service som är väldigt, väldigt bra! Lätta att få tag på och de agerar snabbt. Och man får en bra relation med dem. Ingen av oss tre på Tedfelt & Co kan komma ihåg hur länge vi varit kunder, så lojala är vi."

Anna Knutsson

Tedfelt & Co
   
"Vi gick över till Phonera 2011 för att få till en bra IP-telefonilösning och pålitlig mobiltelefoni. Vi valde Phonera då de har en komplett helhetslösning som passar vår verksamhet mycket bra då vi nu kan sköta vår telefoni enkelt och professionellt och vi ångrar oss inte. De har en väldigt trevlig kundservice och en användarvänlig logisk lösning, man behöver inte vara Einstein för att ringa med Phoneras IP-tjänster."

Vicky Fredriksson

Utvecklingskoordinator i fotbollsklubben LdB FC
   
"Vi har tre mobilabonnemang hos Phonera. Vi valde dem då de har en mer personlig, snabb och närvarande kontakt med sina kunder som jag uppskattar. Dessutom gillar jag en utmanare på en marknad av tröga jättar vilket passar mig som småföretagare."

Calle Stedt

Ägare av byggfirman Blink Montage AB