Avancerad sökning
 
billig IP-telefoni för företag

IP-telefoni

för företag

Vi har gjort IP-telefoni enkelt för dig som företagare! Ring billigt via bredbandet med kristallklart ljud tack vare att samtalen är helt digitala. IP-telefoni är en trygg och enkel tjänst för företagare.

Just nu halva priset i tre månader samt IP-telefon på köpet!

 


 

Vad finns det att välja på?

Vi anser att telefoni ska vara enkelt. Det ska vara tydligt vad man betalar för och man ska förstå vad som ingår. Därför har vi bestämt att alla grundfunktioner ska ingå i tjänsten, oavsett vilken prisplan ni väljer. Till exempel telefon och röstbrevlåda. Smart va? I vårt IP-telefonipaket ingår grundabonnemang och hårdvara, sedan väljer ni prislista utifrån företagets ringmönster.

IP-telefoni Bas

Phonera

IP-telefoni Bas

IP-telefoni Bas har en låg månadsavgift och passar er som ringer sällan.

IP-telefoni Mini

Phonera

IP-telefoni Mini

Prislista IP-telefoni Mini har ingen minutavgift för Sverigesamtal och passar er som ringer mycket till det fasta nätet.

IP-telefoni Plus

Phonera

IP-telefoni Plus

Prislista IP-telefoni Plus har ingen minutavgift för vare sig Sverigesamtal eller mobilsamtal och passar er som ringer mycket till det fasta nätet och mobilnätet inom Sverige.

IP-telefoni Max

Phonera

IP-telefoni

Prislista IP-telefoni Max är till för er som ringer mycket varje månad. I månadsavgiften ingår 1000 fria minuter till det fasta nätet samt mobilnätet inom Sverige (gäller ej betalsamtal).

 

 


 

Vad ingår och hur fungerar det?

 

 •  Telefonnummer

  Ett telefonnummer för att ta emot och ringa samtal.

 • Nummerpresentation

  Se vem som ringer till er.

 • Röstbrevlåda

  Spela in meddelande och lyssna av vem som ringer.

 • Vidarekoppling

  Direkt / Upptaget / Ej svar samt Ej nåbar. Vidarekoppling om anslutningen avbryts (vid eventuell internet- eller strömavbrott kopplas samtalen vidare till ett angivet nummer).

 • Installation

  Tjänsten är mycket enkel att installera och använda. Ni kopplar in er telefon till er bredbandsrouter/modem och efter en stund är ni igång.

 • Anslutningskrav

  För att kunna använda tjänsten behövs en fast internetanslutning som är stabil. Till exempel Phonera ADSL, Phonera FiberKoax eller Phonera Fiber.

 • Kostnadsfria extratjänster

  Vi tycker inte om krångel. Därför ingår alla grundfunktioner i tjänsten. Inga dolda kostnader, bara ett riktigt bra paket.

 • Maximal trygghet

  Phoneras IP-telefoni bygger på en driftsäker plattform, vilket gör att vi kan leverera de bästa tjänsterna till er som kund.

 • Säker support

  Skulle något mot förmodan hända står vår professionella support till ert förfogande. Hög tillgänglighet och service via telefon eller e-post.

 


 

Handgriplig hårdvara

 

Yealink W52P IP-telefon

 

Yealink

W52P Bas + 1 handenhet

Ingår*

En stilfull bärbar telefon med tillhörande basenhet. Räckvidd upp till 300 meter. *Ingår om ni har en annan internet-uppkoppling än FiberKoax.

 

 

Yealink W52P IP-telefon har 1 års garanti. Vid frågor eller behov av support kontaktar ni vår kundservice så hjälper vi er.