Avancerad sökning

Välj rätt IP-telefoni för ert företag

IP-telefoni för företagHjälp att välja IP-lösning

Vi har IP-telefoni för dig och ditt företag - oavsett storlek och ringmönster.

Vi skräddarsyr våra avtal för IP-telefoni för att matcha krav och förutsättningar. Oavsett om du har bredband via telejacket eller fiber, erbjuder vi en prisvärd och säker IP-telefonitjänst. Vi hjälper dig och tar fram ett avtal baserat på företagets storlek och förutsättningar.

Jobbar du på ett litet eller medelstort företag, eller söker du en lösning för ett stort företag eller organisation? Läs mer under den företagsbild som matchar dig bäst.

 

IP-telefoni för små företag

Våra IP-lösningar kan anpassas efter dina behov oavsett storlek på företaget. Vi erbjuder dig som kund, oavsett storlek på din verksamhet, en kostnadsfri förstudie där vi tillsammans analyserar era kommunikationsbehov och samtalsmönster.

Phoneras företagsabonnemang för IP-telefoni ger er en prisvärd och säker tele-anslutning till en låg månadskostnad. Välj mellan en enkel IP-telefonilinje som ersätter er fasta telefoni, eller utnyttja hela kraften i IP-telefoni och välj en IP-Centrex växel. Med vår IP-telefoni använder ni er befintliga internetanslutning även för er telefoni.

Phonera IP-Centrex är en smidig och fullvärdig växeltjänst via bredbandet för er som vill slippa dyr utrustning samtidigt som ni får tydliga supportavtal och flexibel lösning med hög skalbarhet. Ni slipper stora investeringar, dyra tekniker och klarar det utan en egen IT-avdelning.

IP-telefoni för medelstora företag

Phoneras IP-tjänster är enkla och smidiga oavsett vilken telefonilösning ert företag behöver. Välj ett par extra telefonlinjer med bredbandstelefoni via ert bredband till ett förmånligt pris med låga fasta kostnader. Eller använd istället er internetanslutning optimalt och hantera flera telefonlinjer och all er kommunikation via vår smidiga och enkla IP-Centrexlösning.

IP-Centrex är en skalbar växellösning med hög kapacitet och tillgång till alla tjänster ett mellanstort företag kan behöva. Exempelvis talsvar i växeln som hälsar era kunder välkomna och som hänvisar dem genom tonval till rätt avdelning. Kösystem ingår så att era kunder alltid kommer fram, samt möjlighet att styra växelns öppettider.

Utöka företagets IP-Centrex med tjänsten Mobil Centrex. Mobil Centrex kopplar ihop företagets växel med mobiltelefonerna. Alla samtal, oavsett om de är utgående eller ingående, från eller till mobilen eller den fasta telefonen, styrs via växeln. Detta ger er möjlighet att välja var ni tar samtalet eller vilket nummer ni visar utåt. Samtidigt ringer ni för fastnätspriser även från er mobiltelefon. Vår lösning är flexibel och kan snabbt anpassas efter er verksamhet. En pålitlig telefonväxel som är enkel att växa med! Läs mer om tjänsten Mobil Centrex eller kontakta oss så berättar vi mer.

IP-telefoni för stora företag och verksamheter

IP-Centrex är en smidig och pålitlig växellösning som företaget kan växa med. Oavsett antal kontor, eller var ni befinner er, kan alla sitta uppkopplade mot samma, virtuella växel. Även om supporten sitter i Malmö, säljarna i Stockholm och ekonomiavdelningen i Göteborg ringer ni gratis interna samtal. Ni kan dessutom koppla samtal mellan er och logga in i varandras köer. För kunden verkar det som om alla sitter bredvid varandra. Samma upplevelse blir det även om ni har kontor i utlandet. Vår lösning är enkel och flexibel och anpassas snabbt efter er verksamhet.

Vi erbjuder även en optimal lösning för er som sitter med en egen fysisk växel. Att återanvända den redan tagna kostnaden och infrastrukturen ni har, är en självklarhet för oss. För att uppfylla ert behov erbjuder vi anslutning mellan det allmänna telenätet och er växel. Vare sig ni kopplar in växeln via bredbandsnätet eller kopparnätet pressar vi era priser på samtalen. Detta utan höga fasta avgifter.