Avancerad sökning

IP-telefoni för företag – så funkar det!

IP-telefoni för företag
Så fungerar Phonera IP-telefoni

Ring via ditt bredband med IP-telefoni

Med IP-telefoni ringer du via ditt bredband, istället för det gamla analoga nätet. Samtalen är helt digitala och tack vare den digitala överföringen, kan vi på Phonera erbjuda betydligt lägre samtalstaxor. Att det är en trygg och säker telefonitjänst får du på köpet!

Beställ

 

Snabb installation – flexibel tjänst

En av de smarta sakerna med Phonera IP-telefoni är att du inte behöver köpa nya telefoner eller ändra din utrustning i övrigt. Installationen är enkel och går snabbt och innebär inga egentliga avbrott i verksamheten. Beroende på hur ditt företags situation ser ut, kan du enkelt utöka med nya nummer och successivt uppgradera till en större eller mindre växel. Phonera IP-telefoni är helt enkelt en väldigt flexibel och skalbar tjänst!

Hög kapacitet

Låt oss ta hand om hela ditt digitala kontor! Vi levererar internetanslutningar med ett av marknadens mest moderna och pålitliga nätverk. Vårt IP-nät är anpassat för hög kapacitet och därför kan vi lovar dig mycket bra ljudkvalitet när du ringer, utan att ge avkall på hastigheten när du surfar!

Ta med IP-telefonin världen över

Ringer ni många internationella samtal eller befinner ni er ofta utomlands? På samma sätt som ni har åtkomst till er e-post oavsett var ni befinner er, kan ni alltid ha er telefoni tillgänglig. Med företagsabonnemang för IP-telefoni hos Phonera kan ni exempelvis ringa fria Sverigesamtal oavsett var i världen ni befinner er. För kostnadseffektiva lösningar internationellt erbjuder vi lokala telefonnummer i hela världen.

Säker support, hög driftsäkerhet, maximal trygghet

Som kund till Phonera ska du känna dig trygg, både när det gäller support som drift. Phonera IP-telefoni har en driftsäker plattform och med den i ryggen levererar vi trygga och stabila tjänster. Och skulle något gå galet, står vår professionella support till ditt förfogande med hög tillgänglighet och service. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller e-post och hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

IP-Centrex

För växellösningar erbjuder vi ett kostnadseffektivt system till er IP-telefoni. Phoneras IP-Centrex är en telefonväxel för IP-telefoni, helt digital och Internetbaserad. Det gör att du använder dig av ditt befintliga bredband och slipper kostnader för installationer och support av servrar och hårdvara på företaget. Du betalar bara för den kapacitet du behöver och en licens för varje användare. Tack vare den kostnadseffektiva modellen, utökar och uppgraderar du tjänsten mycket enkelt utan andra investeringar. 

 

Bestämt dig för IP-telefoni?