Din kundvagn är tom
Avancerad sökning
Mobiltelefoni för företag

Mobiltelefoni för företag

Mobilabonnemang och företagstelefoner som passar alla företagare, oavsett om du ringer lite eller mycket. Som kund hos Phonera får du flexibilitet och trygghet, och våra prisvärda mobilabonnemang ger dig full koll på dina kostnader - givetvis med möjlighet till surf i mobilen i form av prisvärda datapaket!

Beställ

 

 Phonera Mobil Smart1)Phonera Mobil Fast2)Mobilt Bredband 10 GB3)Mobilt Bredband 50 GB3)Mobilt Bredband 100 GB3)
Startavgift 100 kr 100 kr 250 kr 250 kr 250 kr
Månadsavgift 0 kr 199 kr 199 kr 299 kr 399 kr
Öppningsavgift/samtal (inom Sverige) 0,65 kr 0 kr n/a n/a n/a
Röstsamtal 0,65 kr/min 0 kr/min n/a n/a n/a
Videosamtal 2,65 kr 2,65 kr n/a n/a n/a
Samtal till röstbrevlådan1 0,65 kr/min 0 kr/min n/a n/a n/a
SMS (inom Sverige)2 0,50 kr 0 kr n/a n/a n/a
MMS (inom Sverige) 1,65 kr 0 kr n/a n/a n/a
Datapaket från 99 kr/mån från 99 kr/mån 10 GB/mån 50 GB/mån 100 GB/mån
  Beställ Beställ Beställ Beställ Beställ

Beställ en av tjänsterna »


1)För Mobil Smart debiteras ovan prislista för samtal och SMS tills Maxpriset 249 kronor per månad är nått. Mot Maxpriset räknas röstsamtal, SMS, och MMS inom Sverige enligt denna prisplan. I maxpriset ingår inte betalsamtal, videosamtal, 077-samtal, samtal till och från utlandet, betal-SMS, samt SMS och MMS till och från utlandet. Valt datapaket debiteras per månad. Fullständig prislista för Mobil Smart laddar du ner här (PDF). Phoneras allmänna och tjänstespecifika villkor gäller.

2)I Mobil Fastpris ingår fria röstsamtal, SMS, MMS samt datatrafik inom Sverige enligt valt datapaket. I erbjudandet ingår inte betalsamtal, videosamtal, 077-samtal, samtal till och från utlandet eller betal-SMS. Efter bindingstiden debiteras Fastpris enligt vid var tid gällande prislista. Ladda ner fullständig prisplan för Mobil Fast här. Phoneras allmänna och tjänstespecifika villkor gäller.

3)I Mobilt Bredband ingår datatrafik inom Sverige enligt vald volym. Efter bindingstiden debiteras Mobilt Bredband enligt vid var tid gällande prislista. Ladda ner den kompletta prislistan för Mobilt Bredband här. Phoneras allmänna och tjänstespecifika villkor gäller.

Samtliga priser gäller fr. o. m. 31 december 2016

Stort utbud av mobiltelefoner

Smart företagstelefoni med Mobil Smart

Mobil Smart är den bästa kombinationen av ett fast och rörligt mobilabonnemang. Som företagare har du full kostnadskontroll tack vare det förmånliga maxtaket på 249 kr/mån för samtal, SMS och MMS inom Sverige. Du betalar alltså endast för den trafik du förbrukar, men aldrig mer än 249 kr i månaden för trafiken. Dessutom väljer du själv hur mycket data du vill lägga till varje månad. Vi har förstått att våra surf-vanor är olika och därmed även mängden data vi förbrukar. Därför låter vi dig bestämma hur stort datapaket du vill lägga till. Smart, helt enkelt. Vi har datapaket från 99 kr/mån för 1 GB data.

Stort utbud av mobiltelefoner

Mobilnät och täckning

På Phonera vet vi att just täckningen är avgörande vid val av operatör och mobilabonnemang. Vi opererar i Telenors mobilnät, och all nyförsäljning görs i Telenors nät. Det gör att vi kan erbjuda snabb och stabil telefoni med god yttäckning.

Det satsas ständigt på utbyggnader i hela landet av mobilnätet just för att kunna garantera bästa täckning oavsett var du befinner dig. Det ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna arbeta och vara tillgänglig och uppkopplad när och var du vill.

Du vet väl att du surfar extra fort med 4G i mobiltelefonen? Välj en mobiltelefon till ditt abonnemang som är utvecklad för och anpassad till snabbare surf med 4G. Har du redan ett abonnemang hos oss, kan du givetvis ändå uppgradera din mobiltelefon. Kontakta oss idag för ett bra erbjudande och hjälp att välja mobiltelefon.

Se täckningskartan

Stort utbud av mobiltelefoner


Stort utbud av mobiltelefoner

Oavsett vilken mobiltelefon du vill ha så kan vi hjälpa dig. Vi har ett brett utbud av de senaste mobiltelefonerna på marknaden till ett förmånligt pris för företagare. Samtliga mobiltelefoner går att kombinera med något av vårt mobilabonnemang Smart, med valfritt datapaket därtill. Här kan du se vilka mobiltelefoner vi har i lager samt beställa direkt i webbshopen. Vår webbshop med mobiltelefoner är laddad med mobiltelefoner som är redo för 4G och snabbare surf - är du? Ta en titt bland vårt utbud av mobiltelefoner och hitta din favorit.

Beställ

Mobiltelefoni som passar ditt företag bäst

Mobiltelefoni som passar ditt företag bäst

Välj företags-abonnemang för mobiltelefoni baserat på dina och kollegornas ringmönster. När det är dags att välja mobilabonnemang för företaget bör du ställa dig själv följande frågor: Hur ser företagets samtalsmönster ut? Skickar du många SMS? Ska mobiltelefonen användas till mer än att ringa? Har företaget behov av datatrafik och surf i mobilen? Phonera har mobiltelefoni anpassad för dig som ringer lite, för dig som ringer mycket, för dig som surfar med mobilen, för dig som ringer långa telefonsamtal med mera. Med Phoneras breda utbud av tjänster för mobiltelefoni kan du vara säker på att vi har ett mobilabonnemang som passar ditt företag.