Avancerad sökning
Telefonkonferens

Smarta funktioner med RixMötet

Beroende på vilken tjänst av RixMötet du väljer, finns det flera smarta funktioner som ingår.

Telefonkonferens

Obegränsat antal deltagare och användning

I våra tjänster Rixmötet Premium och RixMötet Plus finns inga begränsningar. Prata hur länge ni vill, hur ofta ni vill och hur mycket ni vill. För en fast månadskostnad har ni möjlighet att bjuda in obegränsat med deltagare under en konferens, och tjänsten går att använda så ofta som det behövs.

Telefonkonferens

Parallella konferensrum

Med RixMötet Premium och RixMötet Plus har ni möjlighet att ha flera konferensrum. På så sätt kan flera möten pågå samtidigt, oberoende av varandra. Detta är extra smidigt för företag med mycket på gång samtidigt. Ni slipper helt enkelt att vänta på att tjänsten ska bli ledig.

Telefonkonferens

Lokal samtalstaxa

Ni betalar enbart lokal samtalstaxa för varje deltagare som ringer in. Priserna gäller oavsett vilken tjänst av RixMötet ni beställer. Billigare än så blir det inte!

Telefonkonferens

Ordförandefunktion

Ordförandefunktionen erbjuder en mängd möjligheter. Ni kan, via webbgränssnittet, enkelt följa vilka deltagare som är anslutna till konferensen. Det är lätt att bjuda in deltagare och låta konferensen ringa upp nya deltagare under pågående samtal genom att knappa in deras telefonnummer. Funktionen ger även möjlighet att låsa samt låsa upp konferensen, starta och stoppa inspelning av mötet, tysta deltagare samt avsluta mötet. Den här tjänsten är tillgänglig för er som beställer RixMötet Premium.

Telefonkonferens

Schemalagda konferenser

Den här praktiska funktionen gör att du även kan schemalägga konferenser, vilket innebär att mötesrummet sätts upp automatiskt i systemet vid de tider som ni anger i webbgränssnittet. Samtidigt kan ni även lägga till uppgifter om mötesdeltagare Det betyder medför att de får påminnelse via sms och e-post med inloggningsuppgifter inför varje konferens. Önskar ni hellre att mötesdeltagare ska ringas upp automatiskt så går givetvis det också att välja. Den här funktionen är unik för tjänsten RixMötet Premium.

Telefonkonferens

Lösenordsskydd

För RixMötet Premium kunder erbjuds lösenordsskyddad konferens för ökad säkerhet och er trygghet. Det innebär att enbart angivna deltagare är behöriga till konferenstjänsten.

Telefonkonferens

Kontaktlista

Med möjligheten att skapa en kontaktlista kan du snabbt hitta information om medarbetare och kunder för att bjuda in till telekonferens. Det är enkelt att både lägga till och ta bort kontakter från listan. Funktionen är endast tillgänglig för RixMötet Premium kunder som har tillgång till webbgränssnittet.

Telefonkonferens

Statistik

I det användarvänliga webbgränssnittet får du fram statistik på tidigare telefonkonferenser, antalet deltagare och längden på mötet. Funktionen är tillgänglig för de som beställer RixMötet Premium.

Telefonkonferens

Inspelning av samtal

Denna tjänst gör det möjligt för er att spela in hela eller delar av konferenser. Funktionen är bra till exempel om man gör daganteckningar vid ett senare tillfälle, eller behöver få ett beslut bekräftat. Funktionen finns tillgänglig utan extra kostnad för RixMötet Premium telekonferens.

Telefonkonferens

Automatisk uppringning

I samband med att ni bokar möten kan ni välja om ni vill ha automatisk uppringning till samtliga deltagare vid mötets början. Funktionen finns tillgänglig för er kunder som beställer RixMötet Premium.

Telefonkonferens

Påminnelsefunktion

Låt deltagarna bli påminda om telefonkonferensen i tid, så att ingen missar viktig information. Inställningen finns i webbgränssnittet som är tillgänglig för tjänsten RixMötet Premium.

Telefonkonferens

Egna konferensljud

Spela in egna ljud för att profilera ert företag och upplevelsen blir professionell. Med inspelningsfunktionen kan ni till exempel spela in välkomstmeddelanden, meddelanden när deltagare ansluter sig och när deltagare lämnar ett samtal. Funktionen ingår i månadskostnaden för RixMötet Premium, och kan köpas till som tjänst med möjligheten att spela in välkomstmeddelande för tjänsten RixMötet Plus.