Din kundvagn är tom
Avancerad sökning

1, 2, 3 - Nu har du en växel

Att skaffa en Phonera-växel är lätt som 1, 2, 3. Först berättar vi om Office Control, den enkla appen som du sköter växeln med. Sen kollar du vilka växeltjänster ditt företag behöver. Till sist bestämmer du vilket användarpaket varje medarbetare ska ha – Small, Medium eller Large.

1 Office Control - din bästa vän

Allt du behöver för att sköta er växel

Hjärnan i företagets Phonera-växel är Office Control. En enkel och intuitiv app som ger dig full kontroll över företagets telefoni och kommunikation. Office Control kräver ingen utbildning och det är bara att köra igång direkt.

Mer info
Office Control

2 Lägg till växeltjänster

Talsvar

Talsvar är växelns automatiska receptionist. Den välkomnar alla som ringer, ser till att de hamnar rätt, informerar om öppettider och mer.

Mer info

Telefonkö

När många ringer samtidigt är det lätt att tappa samtal. Telefonkö sätter alla samtal i kö, fördelar dem på era medarbetare och meddelar beräknad kötid.

Mer info

Svarsgrupp

Med Svarsgrupp bestämmer du hur samtal till företaget ska fördelas bland medarbetarna. Svarsgrupp har ingen köfunktion och passar därför lite mindre företag.

Mer info

3 Välj ett användarpaket per anknytning

Small – det viktigaste till en låg kostnad

Small är Phoneras grundläggande användarpaket. Det passar för medarbetaren som behöver telefon men klarar sig utan de mer avancerade tjänsterna. Small är mycket kostnadseffektivt, och det går enkelt att uppgradera till Medium eller Large.

 

Paket Small

Funktioner som ingår

Medium – modernt och flexibelt

Medium har det mesta man kan önska sig av en modern telefonväxel. Medium är perfekt för medarbetaren som har telefonen som ett viktigt arbetsredskap och vill kunna ha med den överallt, även utomlands.

 

Paket Medium

Funktioner som ingår

Large – när endast det bästa är gott nog

Large har allt du behöver och lite till. Utöver alla funktionerna i Small och Medium ingår även Min Konferens, ett flexibelt konferenssystem som du till och med kan bära med dig i fickan. Large passar medarbetaren som vill ha så stor frihet och så många alternativ som möjligt i sin kommunikation.

 

Paket Large

Klienter för olika behov

Utöver en klienter för iPhone och Androidtelefoner får man med Large även möjlighet att hantera sin telefoni i sin PC, Mac, iPad och Android-tablet med både ljud och video.

Min konferens

Min Konferens är en konferenstjänst med video, chatt, delad skärm och fildelning. Med bara några knapptryck kan du förvandla ett vanligt samtal med dina kollegor till en komplett videokonferens. Vill du bjuda in externa deltagare till ett möte gör du det enkelt via en weblänk. Du kan ha Min Konferens i din mobil, tablet och dator.

Med Large får du Min Konferens x 3 och möjlighet att ha möten med upp till tre deltagare. Om du vill ha större möten eller föreläsningar kan du enkelt uppgradera till Min Konferens x 7 eller Min Konferens x 30.

 

Paket Large

Funktioner som ingår

Large Plus - lägg till extra konferensdeltagare

Nya funktioner - kommer inom kort

Kontakta mig