Avancerad sökning

Phonera

Växel Enkel

Phonera Växel Enkel ersätter dagens ISDN DUO-lösningar och passar också som växellösning för mindre företag. En komplett produkt, som blir ännu mer mångsidig om ni anpassar den exakt efter er vardag.

 


 

Vad är första steget?

Phonera Växel Enkel börjar med en grundplattform, som ni sedan kompletterar med olika tillval. Fundera över hur era behov och er verksamhet ser ut, och bygg sedan därifrån.


Phonera

Växel Enkel Fast

49 kr/mån

För den som främst arbetar vid en fast telefon. Den fasta anknytningen kan användas med alla växelfunktioner, och via telefonen hanteras hänvisningar och vidarekoppling av samtal.


Phonera

Växel Enkel Mobil

79 kr/mån

För den som arbetar mobilt, men ändå vill kunna nyttja alla växelfunktioner. Mobilapp ingår, och via appen är det möjligt att se kollegornas status, koppla samtal, hantera hänvisningar, samt öppna och stänga växeln.


Phonera

Växel Talsvar

0 kr/mån

En automatisk telefonist som första dörrvakt.


Phonera

Kösystem

0 kr/mån

Fördela samtalen jämnt och rättvist.

 


 

Behöver ni något extra?

 


Phonera

Desktop

30 kr/mån

För den som vill flytta telefonin till datorn och arbeta via Phoneras användarvänliga klient. Via klienten är det möjligt att ringa, se kollegornas status, koppla samtal, hantera hänvisningar, samt öppna och stänga växeln.


Phonera

Faxbrevlåda

49 kr/mån

Gör dig av med din faxmaskin och flytta faxen till molnet. Faxbrevlådan tar hand om inkommande fax automatiskt och gör om dessa till läsbara pdf-filer som mailas till en eller flera personer automatiskt. Nu kan du ha all din faxkommunikation digital, precis som med mailen. Observera att det inte går att faxa ut via Faxbrevlådan.

 


 

Handgriplig hårdvara?

 


 

Siemens IP Dect

Bas - 1 handenhet

30 kr/mån

En stilfull bärbar telefon med tillhörande basenhet. Räckvidd upp till 100 meter. Möjlighet att ansluta ytterligare en bärbar telefon.


 

Extra handenhet

till IP Dect Bas

25 kr/mån

En stilfull bärbar telefon.
Välj till denna för att utöka din IP Dect Bas.


 

Cisco

SPA 303

45 kr/mån

En bordstelefon med riktigt bra ljudkvalité. Ingång för headset och en tydlig display med möjlighet att sköta dina hänvisningar.

 

 

Hårdvaran säljs med 24 månaders bindningstid. Om flera växelkomponenter behövs, så går det bra att komplettera med dessa enligt den ordinarie prislistan för Phonera Växel Flex.