Din kundvagn är tom
Avancerad sökning

IP-växel för företag

SIP-trunk ip-växel

IP-växel som företaget kan växa med

Telefoni handlar om att förenkla och effektivisera företagets kommunikation. Med Phonera SIP-trunk får du en kostnadseffektiv IP-växel med maximal tillgänglighet. Oavsett var i världen du befinner dig. Phonera SIP-trunk ökar din kapacitet, sänker dina samtalskostnader och ökar din tillgänglighet. Det här är framtidens telefoni för företag som vill växa.

Maximal tillgänglighet

För att göra arbetslivet så enkelt och smidigt för dig som företagare erbjuder vi även SIP-trunk mobil, förutom vår standard SIP-trunk tjänst.

 

Phonera SIP-trunk

IP-växel med maximal tillgänglighet. Är byggd för att hantera stora samtalsvolymer och ger dig tillgång till alla vanliga basfunktioner. Kapaciteten kan enkelt utökas och lösningen fungerar i hela världen. IP-växeln ansluts till det vanliga telenätet och därför slipper trafiken omvägar. Tjänsten är flyttbar och kan följa med om du öppnar på fler ställen.

Läs mer

Phonera SIP-trunk Mobil

Anslut växeln med företagets mobiltelefoner och dra nytta av smarta växeltjänster. Anslutningen till IP-växeln sker via internet och självklart finns mobilsurf, SMS och MMS tillgängligt. Phoneras IP-växel för mobilen är trygg och säker eftersom all utrustning övervakas dygnet runt. Tjänsten ger även full tillgång till Presence så att du snabbt kan se om dina kollegor är upptagna.

Läs mer