Enkelt, enklare, enklast.

Det finns roligare saker i livet än växellösningar. Det tycker till och med vi på Phonera. Därför har vi jobbat hårt på att göra våra skräddarsydda växellösningar så enkla som möjligt. Kontakta oss så hjälper vi dig till en enklare vardag också.

Just nu!
3 fria
månader

Växel Mobil

Från 165 kr/mån per användare

Allt finns där redan från start. Välj bara abonnemang, så har ni kort och gott en komplett företagsväxel i mobilen. Med alla funktioner ni kan önska er - men utan de dolda extraavgifterna. Komplett växellösning ingår i månadskostnaden per användare.

Kontakta mig

Växel Flex

Från 49 kr/mån per användare

Vår mest funktionella växellösning som ger er, i stort sett, obegränsade möjligheter. Anpassa växeln och funktionerna efter er verksamhet och spara både tid och pengar. Precis så fungerar en av marknadens modernaste virtuella växlar.

Kontakta mig

Växel Enkel

Från 49 kr/mån per användare

En perfekt lösning för det mindre företaget där vi håller allt enkelt. Vi erbjuder er en växel med bra funktioner där ni snabbt tar rätt beslut. Kort och gott, vi erbjuder er de mest nödvändiga funktionerna för att göra arbetet i er verksamhet så enkelt som möjligt.

Kontakta mig

Just nu bjuder vi på 3 fria månader

3 fria månader oavsett om du är Mobil, Flex eller Enkel!

Phonera bjuder på den fasta kostnaden i 3 månader för anknytningarna i Mobil, Flex och Enkel. Skynda! Erbjudandet gäller t.o.m 28 februari 2015.

Phonera Switch

Erbjudandet gäller t.o.m 28 februari. Denna kampanj innebär att Phonera bjuder på den fasta kostnaden i 3 månader för anknytningarna i Mobil, Flex och Enkel. Max antal anknytningar i erbjudandet är 49 st. Bindningstid 24 eller 36 månader. Erbjudandet förutsätter godkänd kreditkontroll som görs av Phonera. Fraktkostnad och eventuella fakturaavgifter kan tillkomma. Samtliga priser anges exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Läs våra Allmänna villkor för ytterligare information.