Avancerad sökning

Telefonväxel med direktanslutning

Telefonväxel med direktanslutning

Liten investering – stora besparingar

Phonera Direktanslutning (DA) passar dig med egen telefonväxel och lite högre trafikvolymer. Genom att investera i en direktanslutning för företag kan du göra stora besparingar. Du kan säga upp samtliga abonnemang hos din befintliga operatör men ändå behålla dina telefonnummer – som vi flyttar över kostnadsfritt. Om du hellre vill kan du få nya telefonnummer i Sveriges alla riktnummerområden. Du behåller din befintliga telefonväxel och behöver på så sätt inte förändra något i den interna infrastrukturen. Därmed slipper du också nya dyra investeringar.

 

Tryggt och pålitligt

Telefonväxel med Phonera Direktanslutning har ett driftsäkert nät som säkerställer leverans av en trygg och pålitlig tjänst. Vårt nät övervakas dygnet runt, under årets alla dagar och vi har jourtekniker i beredskap 24 timmar om dygnet.

Kvalitet av världsklass

Phoneras telefoninät består av fem moderna telestationer, strategiskt utplacerade över landet, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Transmissionsnätet är byggt för att uppnå största möjliga säkerhet och tillgänglighet. På detta vis säkerställer vi att kvaliteten, tillgängligheten och effektiviteten är av världsklass.

 

Därför ska du välja Phonera DA

Hög säkerhet och tillgänglighet

Kostnadseffektivt

Övervakning hela dygnet, året runt

Jourberedskap

 

Intresserad och vill veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert.